Οικογενεια

Αυτό το είδος της φωτογραφίας συνδέεται συνήθως με χαμόγελα, ευτυχία, περιπάτους και επιτυχία. Σε τέτοιες εικόνες αποκαλύπτονται συναισθήματα ζεστασιάς και αλληλοκατανόησης.

Τι ποιο όμορφο από ένα οικογενειακό άλμπουμ με φωτογραφίες γεμάτες με αγάπη και χαμόγελα από τις οικογενειακές σας στιγμές.

Έχω τις κατάλληλες γνώσεις να δημιουργήσω για σας ένα ξεχωριστό οικογενειακό άλμπουμ.


Τι πρέπει να γνωρίζετε και πώς να προετοιμαστείτε για την φωτογράφηση?

• Οι γονείς πρέπει να βοηθήσουν τον φωτογράφο και να επιλέξουν την κατάλληλη ώρα της φωτογράφηση όπου το παιδιά να έχουν την καλύτερη διάθεση και να είναι έτοιμα για αυτήν.

• Πρέπει να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες, το στήσιμο και την τοποθεσία της φωτογράφησης.

• Πρέπει να ετοιμάσετε από πριν όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να είναι μέρος της φωτογράφησης εκτός από αυτές που ήδη έχει ετοιμάσει για σας ο φωτογράφος (πλεκτά ρουχαλάκια, καπελάκια, κάλτσες, αγαπημένα παιχνίδια του μωρού, οικογενειακές φωτογραφίες, όμορφα υφάσματα και μαξιλαράκια κλπ), λεπτομέρειες οι οποίες θα δημιουργήσουν το στυλ και την ιδέα.

Όλα αυτά μπορείτε να τα συζητήσετε με τον φωτογράφο σας.

• Είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια-τα ρούχα γονιών και παιδιών. Τα ρούχα σας πρέπει να ταιριάζουν στο στυλ και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα κοινό χρώμα. Για παράδειγμα, αν το σκηνικό έχει μπλε λουλούδια, τότε θα είναι πάρα πολύ ωραίο αν η γραβάτα ή το παπιγιόν του άντρα να είναι επίσης μπλε. Σύμφωνα με τη θεωρία των χρωμάτων, η φωτογραφία έχει αρμονία και στυλ όταν έχει όχι περισσότερα από τρία κύρια χρώματα.

• Και βεβαίως η καλή διάθεση σας θα εμπνεύσει την δημιουργικότητα και θα δώσει την απαιτούμενη έμφαση στο γεγονός.


Καλή σας τύχη!!!