Φωτογραφίες Γάμου

Η ημέρα του γάμου είναι μια από τις πλέον σημαντικές ημέρες για ένα ζευγάρι και τις οικογένειες τους. Η γιορτή αυτή είναι γεμάτη με αγάπη, ευτυχία και όμορφα συναισθήματα. Ο ρόλος του φωτογράφου είναι να συλλάβει την ατμόσφαιρα της ευτυχίας και να μεταφέρει τα συναισθήματα των νεονύμφων και το κόσμου αποτυπωμένα στη φωτογραφία. το είδος αυτής της φωτογραφίας απαιτεί από τον φωτογράφο τη δυνατότητα να συνδυάζει τεχνικές, όπως πορτραίτου, φωτο-ρεπορτάζ, ντοκουμέντου και καλλιτεχνική φωτογραφία. Πρωταρχική σημασία έχει η δημιουργία αληθινών εικόνων.

Κάθε ένας από εμάς ονειρεύεται ένα παραμυθένιο γάμο και κάνει τις ανάλογες προετοιμασίες…. ιδιαίτερα οι κοπέλες.

Για να πραγματοποιηθεί ο γάμος σύμφωνα με τον προγραμματισμό σας, πρέπει να σκεφτείτε όλες τις λεπτομέρειες όπως και την φωτογράφηση.

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος γάμων και θα ήθελα να αποκαλύψω κάποια μυστικά για το πώς να αποτυπώσετε τις ξεχωριστές σας στιγμές με επιτυχία.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα προέρχεται από την συνεργασία φωτογράφου και ζευγαριού.

Από την μία πλευρά, ο επαγγελματίας φωτογράφος είναι υπεύθυνος να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνογνωσία και από την άλλη πλευρά το ζευγάρι πρέπει να είναι έτοιμο και πρόθυμο να συνεργαστεί με τον φωτογράφο για την πραγματοποίηση του επιθυμητού αποτελέσματος – ωραίες , γεμάτες χαρά φωτογραφίες, οι οποίες θα εκπλήξουν όχι μόνο εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και θα σας κρατήσουν ζωντανή την ανάμνηση σε όλη σας την ζωή.


Τι χρειάζεται και τι πρέπει να γνωρίζεται, ώστε να είστε έτοιμοι για την φωτογράφηση:

• Νυφικό και κοστούμι πρέπει να έχουν κοινό στυλ και να παντρεύονται χρωματικά. Είναι πολύ καλή ιδέα - νύφη και γαμπρός να έχουν κοινές χρωματικές λεπτομέρειες, για παράδειγμα αν η νυφική ανθοδέσμη έχει μπλε λουλούδια, τότε θα είναι πάρα πολύ ωραίο αν η γραβάτα ή το παπιγιόν του γαμπρού είναι επίσης μπλε.

Σύμφωνα με τη θεωρία των χρωμάτων, η φωτογραφία έχει αρμονία και στυλ όταν έχει όχι περισσότερα από τρία κύρια χρώματα.

• Ένα καλό και επαγγελματικό μακιγιάζ της νύφης είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία για την επιτυχία της φωτογράφησης.

Ο επαγγελματίας μακιγιέρ θα τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα καλύψει τυχών ατέλειες βοηθώντας τον φωτογράφο να αποτυπώσει εντυπωσιακά πορτρέτα.

• Το επαγγελματικό χτένισμα είναι επίσης πολύ σημαντικό για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

• Είναι σημαντικό να επιλέξετε κάποια αντικείμενα που θα ταιριάζουν με το στυλ του γάμου σας, όπως μπαλόνια, ταμπέλες, καρτελίτσες, σαμπάνια και ποτήρια, αντικείμενα που θα βοηθήσουν στη μετάδοση των συναισθημάτων σας και δημιουργία ατμόσφαιρας στο γάμο.

Αυτές τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις συζητήσετε από πριν με τον διακοσμητή ή τον φωτογράφο σας.

• Πολύ σημαντικό είναι να συζητήσετε την εξέλιξη της φωτογράφησης: (πότε θα θέλατε να ξεκινήσει η φωτογράφηση, από τις προετοιμασίες ή από την αρχή του μυστηρίου…), ποιό στυλ φωτογράφησης προτιμάτε (ζωντανή ρεαλιστική φωτογράφηση ή στημένες πόζες), ενημερώστε τον φωτογράφο σας για τυχών εκπλήξεις που προγραμματίζετε, ώστε να είναι έτοιμος να τις αποθανατίσει.

• Και βεβαίως η καλή διάθεση σας θα εμπνεύσει την δημιουργικότητα και θα δώσει την απαιτούμενη έμφαση στο γεγονός.


Σας εύχομαι τύχη !!!