Φωτογραφίες Βάπτισης

Η Βάπτιση για είναι ακόμη μια σημαντική στιγμή στη ζωή μιας οικογένειας. Φωτογραφίζοντας τις λεπτομέρειες της τελετής και τα συναισθήματα της ημέρας αποτελούν πρωταρχικό στόχο στη δημιουργία εικόνων του γεγονότος.

Πολύ συχνά κάνοντας προετοιμασίες για σημαντικές στιγμές στη ζωή μας, όπως μια βάπτιση, δίνουμε έμφαση σε κύρια θέματα της προετοιμασίας ξεχνώντας ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τις στιγμές ακόμη πιο ξεχωριστές. Σας φαίνεται ότι όλα είναι έτοιμα: διοργάνωση, διακόσμηση, φωτογράφος και βιντεογράφος, όμως υπάρχουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που δεν πρέπει να αφήσετε πίσω:

• Γονείς, νονοί και μωρό πρέπει να φθάσουν στη εκκλησία τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το μυστήριο για να μπορέσουν να βγάλουν φωτογραφίες οι οποίες θα μεταδώσουν την ατμόσφαιρα πριν. Θα βγουν φωτογραφίες της εκκλησιάς, της κολυμπήθρας, τα ρουχαλάκια του μωρού, ο σταυρός, θα βγουν μερικά πορτραίτα του μωρού, γονιών και παρευρισκομένων συγγενών.

• Τα ρούχα του μωρού όπως και όλες οι λεπτομέρειες τους πρέπει να έχουν το ίδιο στυλ και χρώμα.

• Οι φωτογραφίες θα είναι πιο οργανικές αν οι γονείς και νονοί είναι ντυμένοι με ταιριαστές αποχρώσεις.

• Μετά το μυστήριο είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για οικογενειακές φωτογραφίες και κάποιες φωτογραφίες τις οποίες θα βλέπεται και θα σας θυμίζουν τις ξεχωριστές σας αυτές στιγμές.